TILAA ILMAISEKSI 

Tästä voit helposti ja ilmaiseksi tilata sinua kiinnostavat esitteet. Lähetämme tilatut julkaisut mahdollisimman nopeasti, mutta toimitusaika vaihtelee.

Mikäli liikut toimistomme lähistöllä, olet tervetullut hakemaan tarvitsemiasi esitteitä. Toimisto on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo. 9-16 (Kesä- ja elokuussa klo. 9-15). Muina viikonpäivinä voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Heinäkuun ajan toimisto on suljettu.

 

Tilaus

Valitse julkaisut
Hyvä tilaaja!

Tilauksien määrä Jag är här för dig -sanastosta on kasvanut rajusti viime syksystä lähtien. Olemme iloisia, että kirjasesta on apua ja hyötyä niin monelle.

Valitettavasti isolla kysynnällä on myös haittapuolensa; ensisijaisesti nykypäivän korkeat postikulut, mutta myös liian isoksi kasvanut työmäärä on johtanut siihen, ettemme jatkossa voi toimittaa yksittäisiä kirjoja.

Pyydämme opiskelijoita/oppilaitoksia sekä työnantajia/työyhteisöjä (esim. sairaalaosastot) tekemään yhteistilauksia (luokka/vuosikurssi tai muu ryhmä).

Samalla pyydämme ettei tilata varastoon, vaan ainoastaan tämän hetken tarpeeseen.

Tilaajia, joilla on kohtuullinen matka toimistoomme Helsingin keskustassa, pyytäisimme mahdollisuuksien mukaan tulemaan itse hakemaan sanastotilauksensa.
Näillä toimenpiteillä toivomme voivamme taata sanaston jakelun kaikille sitä tarvitseville myös jatkossa.

Kiitos ymmärryksestä! Otathan yhteyttä jos sinulla on kysyttävää.
Kirjoita numero 6 kirjaimin: