Beställ gratis 

Här kan du enkelt och gratis beställa de broschyrer som intresserar dig. Vi sänder beställda publikationer så fort som möjligt, men leveranstiden varierar.

Om du rör dig nära vårt kansli är du också välkommen att komma förbi och hämta de broschyrer du vill ha. Kansliet är öppet för besök tisdagar och torsdagar kl. 9-16 (under sommarmånaderna juni och augusti kl. 9-15). Andra dagar når du oss bäst per telefon eller e-post. I juli är kansliet stängt.

 

Välj publikationer
Bästa beställare!

Antalet beställningar på den lilla ordlistan Jag är här för dig har ökat kraftigt sedan i höstas. Vi är glada över att så många har hjälp och nytta av ordlistan. Tyvärr har den stora efterfrågan också en baksida; i synnerhet dagens höga postkostnader men också en ohållbart stor arbetsbörda har lett till att vi framöver inte kan leverera enskilda böcker.

Vi ber studerande/läroinrättningar respektive arbetsgivare/arbetsgemenskaper (t ex sjukhusavdelningar) att göra sambeställningar (per klass/årskurs eller annan grupp).

Samtidigt ber vi om att inte beställa i lager, utan enbart det som behövs i nuläget.

Till beställare som har rimligt avstånd till vårt kansli i Helsingfors centrum riktar vi en önskan om att själva avhämta sin ordboksbeställning.

Med dessa åtgärder hoppas vi kunna garantera en fortsättning på distributionen av ordlistan till de som behöver den.

Tack för förståelsen! Ta gärna kontakt om du har frågor.
Skriv siffran 6 med bokstäver: