Vill du jobba hos oss?

03.06.2021 kl. 17:41
Folktinget anställer en specialsakkunnig i social- och hälsovårdsfrågor.

Folktinget är ett samarbetsorgan med uppdrag att främja de språkliga rättigheterna för den svenskspråkiga befolkningen i Finland. Vi fungerar över de politiska gränserna och alla riksdagspartier med svensk verksamhet verkar inom Folktinget. Folktinget arbetar för en livskraftig svenska i Finland.

Till Folktingets kansli i Helsingfors söker vi en specialsakkunnig i social- och hälsovårdsfrågor.

Vi förutsätter lämplig högskoleexamen, sakkunskap om frågor som berör social- och hälsovården, den pågående vårdreformen samt om språkliga rättigheter. Juridisk utbildning och goda kommunikationsfärdigheter är en merit. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och ser gärna att du inleder arbetet i september. Anställningen är tidsbunden fram till den 1.4.2023.

Du kan läsa mer om Folktingets arbete inom social- och hälsovårdsfrågor genom att klicka här. Vill du veta mer om Folktinget kan du t.ex. titta på det här videoklippet.

Din ansökan kan skickas per e-post till christina.gestrin@folktinget.fi senast den 18 juni. För mer information: folktinget.fi eller kontakta folktingssekreterare Christina Gestrin tfn 050-5113121 eller christina.gestrin@folktinget.fi